Stek z polędwicy wołowej po teksańsku,
dosmażany według Państwa życzenia.
Podawany z kolbą kukurydzy i sałatką ze świeżych warzyw.
Żeberka pieczone z sosem barbecue, serwowane z ćwiartkami ziemniaczanymi,
grillowanymi pieczarkami i pomidorem.
Filet z kurczaka w sosie barbeque, serwowany z frytkami i grillowanymi warzywami.
Skrzydełka kurczaka w sosie barbeque i dipem Zuni, podawane
z ćwiartkami ziemniaczanymi i sałatką ze świeżych warzyw.
Skrzydełka kurczaka smażone w miodzie, z dipem pleśniowym,
podawane z sałatą ze świeżych warzyw i kolbą kukurydzy.
Dwie tortille pszenne, podawane z sosem Zuni, śmietaną,
posypane freską z papryki i cebuli; w środku ser Cheddar, oraz do wyboru:
czerwona fasola i kiełbasa Chorizo / mielone mięso wołowe na słodko-ostro /
grillowany kurczak / jalapenos i ser pleśniowy /
liście szpinaku, pomidor, czosnek
Soczyste kawałki mięsa, papryka oraz cebula
podawane na rozgrzanej żeliwnej patelni, z tortillami, dipem guacamole,
salsą pomidorową i śmietaną.
Tofu, papryka, fasola szparagowa, cebula, czerwona fasola,
pieczarki podawane na rozgrzanej, żeliwnej patelni, z tortillami,
dipem guacamole, salsą pomidorowa i śmietaną.