Przepisy z At The Hop Diner w New Jersey.
Amerykańskie klasyki!
Idealne na lunch, brunch lub pretekst do przerwy w pracy.
Dostępne od poniedziałku do piątku.
Siekana wołowina z przypieczonym serem i podsmażaną cebulą,
podawana w bułce maślanej, serwowana z frytkami i sałatką kolesław.
Polecana z ketchupem!
Kanapka z krewetkami w sosie Ranch z awokado, serwowana z frytkami.
Mielone mięso wołowe przyprawione na słodko-ostro, podawane w bułce maślanej,
serwowane z frytkami i sałatką kolesław.
Podawane z frytkami stekowymi.
(dostępny sezonowo)
Z amerykańskim 100% wołowym GIGA-frankfurterem, smażoną cebulą i piklem.
Ze smażoną cebulą i piklem.
Pikantny, z jalapenos, smażoną cebulą i piklem.
Zawijany w boczku, z serem Cheddar, smażoną cebulą i piklem.
Z parówką wegetariańską, jalapenos, smażoną cebulą i piklem.